DCCLab – recursos oberts per dissenyar intervencions comunitàries

Obrim inscripcions al curs DCCLab – recursos oberts per dissenyar intervencions comunitàries

Els Recursos Educatius Oberts (OER) s’han desenvolupat en els últims anys en diversos formats, concepcions i en tots els escenaris d’aprenentatge. Els OER formen part d’un moviment global per canviar la forma d’aprendre. Tot i això, els reptes que s’ens plantegen actualment és com reutilitzar, revisar, remesclar i redistribuir aquests recursos vinculant-los a enfocaments oberts eficaços en els quals explorar com millorar la formació dels professionals de la cultura i l’educació.

L’obertura no ha de ser només d’accés, sinó també s’ha de convertir en connexió, confiança i innovació entre professionals. Les Pràctiques Educatives Obertes (OEP) s’entenen com l’ús dels OER per a l’ensenyament i l’aprenentatge i com a eina d’innovar.

Obrim aquest curs a professionals de l’educació social i la cultura, en actiu o a l’atur, que vulguin millorar les seves capacitats i competències en l’àmbit de les intervencions comunitàries.

El curs és de 30 hores, de les quals es faran 20 hores en format presencial i 10 hores de tutoria  en línia.

Lloc i dies de realització del curs

Els dies son els dimecres d’abril 7, 14, 21, 28 i la sessió de presentació de projectes el 12 de maig, en horari de matí de 10 a 14h. Hi haurà 4 sessions a distància de tutoria i seguiment de projectes.

El curs es fa en diferents espais:

7/4 – #plantauno a l’Hospitalet de Llobregat (ben comunicat amb transport públic).

14/4 – Seu del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials.

21/4 – Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

28/4 – #plantauno

12/5 – #plantauno

Formulari d’inscripció